Leat

Creatieve duizendpoot

Contact Diensten

Over LEAT

Wat LEAT betekent? Ik heet Lidia, maar er wordt maar al te vaak “Lied” tegen me gezegd. Vandaar de naam “LEAT”. Wat LEAT voor jou kan betekenen? Heel veel! Denk aan het bedenken en opmaken van een logo, flyer, folder of brochure, advertentie, menukaart, poster, banner, geboortekaart of trouwkaart. Nieuwe huisstijl nodig of aanpassing van je huisstijl? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik ben Grafisch ontwerper / creatief DTP-er , marketeer en papierdeskundige ineen. Mijn specialiteit ligt bij drukwerk (offline). Bij de communicatie-uitingen die ik produceer, heb ik niet alleen oog voor de vormgeving, maar zeker ook voor het (marketing)concept zelf en de inhoud. De een noemt dit “van A tot Z”, ik noem het “van Concept tot Creatie”. Dit doe ik nu al ruim 17 jaar, waarvan de laatste 7 jaar als zelfstandige, voor grote en kleine bedrijven en particulieren. En omdat ik niet alles (alleen) kan, werk ik af en toe samen met hele leuke vakmensen.

Ben je een bedrijf en op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Neem dan gerust contact met me op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ik werk flexibel op locatie, voor diverse kleine en grote opdrachtgevers.

Contact

Grafisch ontwerp

LEAT geeft vorm aan ideeën. Van visitekaartje tot jaarverslag, van poster tot personeelsblad. Ik vertaal concepten naar een passend eindproduct. Veelzijdig, creatief en klantgericht zijn mijn kernwaardes.

Dtp-studio

Een ontwerp is voorhanden, maar dan? Ik zorg ervoor dat je ontwerp wordt opgemaakt en druk-klaar wordt opgeleverd. Technisch perfect en altijd binnen de gestelde deadline opgeleverd. Drukwerk nodig? Ook dat kan ik voor je regelen.

Diensten

Creativity is contagious, pass it on

Albert Einstein